Trčil v ograjo na avtocesti in se odpeljal dalje

Včeraj ob 16.39 je policija prejela obvestilo očividca, da vozi za avtomobilom po avtocesti proti Kopru, izvoz za Bertoke, ki je pred tem trčilo v ograjo. Policisti so poškodovano vozilo izsledili v Bertokih, ob njem pa je bil vinjen 36-letni voznik iz Kopra.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Ugotovili so, da je vozil od Škofij proti Kopru in zaradi neprilagojene hitrosti v desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom ter trčil v sredinsko ograjo. Po trčenju je odpeljal naprej, proti Kopru. Alkotest mu je pokazal 1 miligram alkohola na liter izdihanega zraka. Sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje.

V Sežani kradli nakit

V Sežani je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel nekaj kosov zlatega nakita.

Ukradli izvenkrmna motorja

V Strunjanu je nekdo 42-letnemu lastniku iz Kopra ukradel izvenkrmni motor znamke tohatsu 9 KM, vreden 1200 evrov. Pravt tako je v Strunjanu nekdo s privezane barke ukradel izvenkrmni motor znamke yamaha, tip Malta-s, vreden 500 evrov.

Vlomili v hišo v Divači

V Divači je nekdo vlomil v hišo. Lastnikom so odnesli fotoaparat, objektiv, polnilec, torbico, verižico in zapestnico. Oškodovani so za 750 evrov.

Prometna nesreča v Luciji

Včeraj ob 8.09 se je zgodila prometna nesreča v Luciji, pri odcepu za Korte. Policisti so z ogledom kraja ugotovili, da je povzročitelj 48-letni voznik avtomobila iz Sečovelj, ki je vozili iz Lucije proti Sečovljam in trčil v zadnji del pred njim ustavljajočega se avtomobila, ki ga je peljal 35-letni državljan BiH. Tega je nato odbilo v zadnji levi del o avtomobila, ki ga je vozil 35-letni Koprčan. V vozilu povzročitelja je bil tudi otrok. V nesreči so se vsi lažje poškodovali. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog, ker ni upošteval varnostne razdalje.

Spletno uredništvo


Najbolj brano