Trčil v dva avta

V sredo popoldan je 27-letni voznik pri Kojskem v Brdih v ovinku zapeljal čez sredino ceste in najprej trčil v en, nato pa še v drugi avto, s katerim sta voznica in voznik pripeljala nasproti.

 Foto: Sindikat Policistov Slovenije
Foto: Sindikat Policistov Slovenije

SEVERNA PRIMORSKA > V Rožni Dolini je včeraj počilo nekaj minut pred deseto dopoldne, ko je 62–letna voznica avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v zadnji del osebnega avtomobila, s katerim se je pred prehodom za pešce ustavil 77-letni voznik. Dvajset minut kasneje je v Rožni Dolini znova počilo. Takrat je 42-letni italijanski voznik osebnega avtomobila pripeljal iz Ajševice in v križišču zavijal desno ter pri tem pa izsilil prednost 34-letnemu tujemu vozniku, ki se je s tovornjakom pripeljal po prednostni cesti iz Šempetra. Policisti so kaznovali tako voznico kot italijanskega voznika.

V sredo popoldne je 20-letni voznik tovornjaka vozil iz Trnovega proti Ravnici in v zaselku Sedovec pri eni od hiš zavijal levo na gradbišče. Pri tem je očitno spregledal 45-letnega motorista, mu izsilil prednost, tako da je motorist trčil v tovornjak. Pri tem se je le laže poškodoval in ni zahteval zdravniške pomoči.

V sredo četrt do šestih popoldan je počilo tudi pri Kojskem v Brdih, kjer je 27–letni voznik osebnega avtomobila zaradi prehitre vožnje v levem ovinku zapeljal čez sredino ceste in trčil v avto, s katerim se je nasproti pripeljala 39-letna voznica. Vozili sta oplazili, voznik pa je nadaljeval vožnjo in trčil še v drugi avto, s katerim se je za voznico pripeljal 50–letnik. Voznica je v nesreči utrpela lažje poškodbe, 27-letnik pa bo moral plačati kazen.

Sredine nesreče na severu Primorske ne četrt pred deveto uro zvečer sklenila 55-letna voznica, ki je v križišču v Idriji izsilila prednost 59–letnemu vozniku, zaradi česar sta z vozili trčila. K sreči se nihče ob tem ni poškodoval. DC


Najbolj brano