Trčil v avto, zid in hidrant

Včeraj v zgodnjih jutranjih urah so policisti na območju Ajdovščine obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil 19–letni voznik avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel v organizmu 0,64 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, prav tako ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Mladenič je med vožnjo trčil v parkirani avto in v zid ob eni izmed stanovanjskih hiš, v tretjem primeru pa je trčil še v hidrant. Ajdovski policisti so mu avto zasegli, podali bodo obdolžilni predlog na sodišče.

Fotografija je simbolična. Foto: Lori Ferko
Fotografija je simbolična. Foto: Lori Ferko

PRIMORSKA > Včeraj zvečer so policisti v Novi Gorici 23–letnemu moškemu zasegli manjšo količino snovi, za katero so posumili, da gre za heroin in amfetamin. Če bo nadaljnja analiza to potrdila, bodo policisti zoper moškega uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določil zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Jadralni padalec se je poškodoval takoj po vzletu

Včeraj okrog 15. ure jse je na vzletišču Lijak poškodoval letni 33–letni jadralni padalec (kandidat za jadralnega padalca). Kmalu po vzletu, v brezvetrju, je padel pod vzletišče in se huje poškodoval (sum zloma zgornjega dela golenice leve noge). Člani Enote za hitre reševalne intervencije Mestne občine Nova Gorica so poškodovanega oskrbeli in ga prenesli do reševalcev, ki so ga po nudeni prvi pomoči z reševalnim vozilom odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policisti bodo poslali poročilo Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Neznanec kradel gorivo iz tovornega vozila na avtocestnem počivališču

Včeraj zjutraj so policiste obvestili o tatvini goriva iz tovornega avtomobila na hitri cesti na počivališču v Šempasu. Policisti so ugotovili, da je neznani storilec ponoči vlomil v rezervoar tovornega vozila hrvaških registrskih številk in iztočil približno 600 litrov dizelskega goriva. Policisti bodo spisali kazensko ovadbo.

Iz hiše ukradli zlatnino, uro in denar

V soboto zvečer so policiste obvestili o vlomu skozi balkonska vrata v eno od stanovanjskih hiš na območju Kromberka. Neznani storilec je pregledal prostore in ukradel zlate verižice, prstan, zapestnici, moško uro in gotovino. Policisti bodo spisali kazensko ovadbo.

Vlomili skozi okno

Včeraj pa so policiste obvestili o vlomu skozi okno v stanovanjsko hišo v širši okolici Tolmina. Nepridiprav si je prilastil nekaj predmetov in s tem oškodovancem povzročil za približno tisoč evrov škode. Tolminski policisti bodo podali kazensko ovadbo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano