Traktor se je prevrnil in pod seboj stisnil 86-letnika

Danes zjutraj so se policisti odpravili na Ostrožno Brdo, kjer so od včeraj svojci pogrešali 86-letnega domačina. Včeraj je šel s traktorjem v gozd, vendar se ni vrnil. Policisti so začeli iskalno akcijo in ga kmalu našli mrtvega v bližini. Ugotovili so, da se je s traktorjem zvrnil pod cesto, približno 200 metrov pred naseljem Ostrožno Brdo. Traktor se je prevrnil in ga stisnil pod sabo. Poškodbe so bile usodne.

 Foto: Pgd Ilirska Bistrica
Foto: Pgd Ilirska Bistrica

PRIMORSKA > Danes zjutraj je na Pobeški cesti v Kopru nekdo ukradel osebni avtomobil znamke BMW M3, letnik 2008. Ključe vozila je lastnik pustil kar v avtomobilu, tako da tat ni imel težkega dela. Vozilo je bele barve s črno streho in z registrsko številko KP KT-352.

Včeraj opoldne se je zgodila huda prometna nesreča pri Kortah. 21-letni Izolan je vozil kombinirano vozilo od Kort proti Šaredu. Na mokrem in spolzkem vozišču ni prilagodil hitrosti svojega vozila in pri zaselku Morgani na ravnem delu ceste je izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal v desno izven vozišča. Vozilo je obstalo 70 metrov od roba ceste, na tretji terasi. V nesreči se je huje poškodoval (zlom noge). Sledi mu plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano