Tovornjaka ni uspel pravočasno ustaviti

Včeraj nekaj po 19. uri je 51-letni voznik v Gradišču pri Materiji na vozišču ustavil osebni avtomobil, da bi zavil v levo. Za njim je pripeljal 50-letni voznik tovornjaka s polpriklopnikom. Zaradi neprilagojene hitrosti ni uspel ustaviti in je zavil v desno na travnik, pri tem pa s prednjim levim delom polpriklopnika trčil v zadnji del avtomobila. V avtomobilu sta se potnika laže poškodovala.

 Voznik tovornjaka s polpriklopnikom zaradi neprilagojene 
hitrosti ni uspel ustaviti in je zavil v desno na travnik, pri tem 
pa s prednjim levim delom polpriklopnika trčil v zadnji del 
avtomobila. Foto: Pgd Materija
Voznik tovornjaka s polpriklopnikom zaradi neprilagojene hitrosti ni uspel ustaviti in je zavil v desno na travnik, pri tem pa s prednjim levim delom polpriklopnika trčil v zadnji del avtomobila. Foto: Pgd Materija

PRIMORSKA > Ob 19.30 uri je nemški turist v Piranu pustil denarnico v košari kolesa. Ko se je vrnil, je ugotovil, da je nekdo denarnico ukradel. Denarnica, iz katere je manjkalo 200 evrov, so kasneje našli v bližini.

Vlomili v stanovanji v Piranu

V poznih popoldanskih urah je nekdo vlomil v dve stanovanji na Vegovi ulici v Piranu. V prvo je vstopil skozi odprto okno in ukradel mobilni telefon samsung GT-18730 črne barve in 47 evrov. V drugo je vstopil na neugotovljen način ter ukradel mobilni telefon znamke LG, nekaj oblačil in 150 evrov.

Iz avta ukradli kovčke z oblačili

V Kopru, pri odcepu za staro Šmarsko cesto, je nekdo vlomil v parkiran avtomobil ter ukradel kovčke z oblačili. Lastnica je oškodovana za 600 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano