Torbico ukradli iz nakupovalnega vozička

V eni od koprskih trgovin so ženski iz Trsta iz nakupovalnega vozička ukradli torbico z osebnimi dokumenti, bančnimi karticami, ključi vozila in stanovanja, mobilnim telefonom ... Oškodovana je za 450 evrov.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Sinoči malo pred polnočjo je na cesti Lipica-Škibini 26-letni voznik, ki prebiva v Istri, zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča z osebnim avtomobilom trčil v drevo. Alkotest mu je pokazal 0,86 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, ker pa se z rezultatom ni strinjal, so mu odredili strokovni pregled. Sledi mu obdolžilni predlog.

Pil bo in se mastil

V Seči je nekdo vlomil v barko, od koder je odnesel nekaj steklenic belega vina, nekaj hrane in manjši nož.

Iz bencinskega servisa odnesli cigarete

Ponoči je nekdo vlomil v prostore bencinskega servisa v Štanjelu, od koder je odnesel večjo količino cigaret. Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij.

Mopeda ni odpeljal lastnik

S Čokove ulice v Luciji je nekdo ukradel 25-kubični moped, znamke zip, črne barve, registrskih številk KP9D-D4.

Zasegli sadike konoplje

Ob stanovanjski hiši na Tolminskem so policisti včeraj popoldne zasegli 15 sadik konoplje, visokih od pol metra do 2,20 metra. Policisti bodo zoper 58–letnega moškega uvedli hitri postopek.

Vlomili v vozilo in ukradli potovalno torbo

Včeraj zvečer so bovški policisti obravnavali vlom v avtomobil znamke VW golf, nemških registrskih številk. 35-letni Nemec je avto okoli 13. ure parkiral na makadamskem parkirišču izven Robiča. Ko se je po nekaj urah vrnil, je ugotovil, da je nekdo poškodoval oziroma razbil obe desni stekli in ukradel potovalno torbo z oblačili. S tem je povzročil za približno 400 evrov škode.

Zaradi neprilagojene hitrosti zadel v ograjo

Na odseku hitre ceste H4 med Vogrskim in Selom je sinoči okrog 23.30 18–letni voznik audija zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom ter zadel v varnostno ograjo na levi strani vozišča. Voznik v prometni nesreči ni bil poškodovan, policisti so mu izdali plačilni nalog.

Ukradli hlodovino

Policisti so obravnavali tatvino več deset štirimetrskih macesnovih hlodov na območju vasi Krn v občini Kobarid. Po sedanjih ugotovitvah je do tatvine prišlo v zadnjih dneh, okoliščine kaznivega dejanja bovški policisti še preiskujejo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano