Torbico ji je ukradel s sedeža

Včeraj ob 19.49 je bila policija obveščena o drzni tatvini denarnice iz parkiranega avtomobila pred večjim trgovskim centrom v Ajdovščini.

Fotografija je simbolična. Foto: Wikipedia
Fotografija je simbolična. Foto: Wikipedia

PRIMORSKA > Ugotovljeno je bilo, da se je oškodovanka odpravila iz trgovine proti svojemu parkiranemu avtomobilu in na zadnji sedež najprej odložila nakupovalno vrečko, nato pa se je usedla na prednji sedež vozila. Pri tem je svojo torbico odložila na sovoznikov sedež. V tistem trenutku pa je neznanec odprl sovoznikova vrata, pograbil njeno torbico in začel bežati. Takoj zatem je za neznanim storilcem stekla tudi oškodovanka, in sicer v smeri Tovarniške ceste ter v nadaljevanju proti centru Ajdovščine, a je neznancu uspelo pobegniti neznano kam. Ajdovski policisti obravnavani primer preiskujejo v smeri suma kaznivega dejanja tatvine.

Policisti pozivajo vse morebitne očividce navedenega kaznivega dejanja, da pokličejo ali se zglasijo na Policijski postaji Ajdovščina (Goriška cesta 16, 5270 Ajdovščina, telefon: (05) 365 72 00, elektronski naslov: pp_ajdovscina.pung@policija.si) ali pokličejo znano interventno številko Policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

Poskušal vlomiti in poškodoval vrata

Včeraj je bila policija obveščena o vlomu v enega od gostinskih lokalov v Vipavi. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec v zadnjih dneh pristopil do vhodnih vrat lokala in vanj skušal vlomiti. Nepridiprav v omenjeni objekt ni vstopil, je pa pri izvrševanju kaznivega dejanja lastniku povzročil materialno škodo za približno 500 evrov, saj je poškodoval vrata. Ajdovski policisti bodo v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Odtrgalo je desno kolo

Danes ob 6.37 je bila policija obveščena o prometni nesreči, ki se je zgodila na glavni cesti med Ajbo in Ročinjem, v kateri je bil udeležen 50-letni voznik tovornega avtomobila, državljan Poljske. Ugotovljeno je bilo, da je poljski voznik tovornega vozila med vožnjo zapeljal preveč desno in trčil v betonski prepust. Tovornemu vozilu je odtrgalo sprednje desno kolo. Voznik se v prometni nesreči ni poškodoval, prav tako je bilo v postopku ugotovljeno, da ni vozil pod vplivom alkohola. Zaradi kršitve prometne zakonodaje so mu policisti izdali plačilni nalog.

Odtrgalo je levo kolo

Danes ob 9.16 je bila policija obveščena o prometni nesreči na hitri cesti Razdrto-Vipava, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Ugotovljeno je bilo, da je s prikolice tovornega avtomobila, ki ga je vozil 48-letni voznik, odtrgalo sprednje levo kolo. Odpadlo kolo je nato na prehitevalnem pasu hitre ceste zadelo kombi, s katerim se je peljal 50-letni voznik. Na srečo se nihče od udeležencev ni poškodoval. Na kraju prometne nesreče so pomoč policistom nudili tudi gasilci GRC Ajdovščina, ki so zavarovali kraj nesreče in očistili vozišče. Policisti bodo obravnavani primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Razbil okna gostinskega lokala

Včeraj zjutraj so policisti v Novi Gorici obravnavali poškodovanje tuje stvari, kjer je neznanec razbil 15 termopanskih stekel gostinskega lokala. S tem jelastnike gostinskega objekta oškodoval za približno 2000 evrov. Glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva bodo novogoriški policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano