Torbico je moral vrniti

Včeraj ob 16.13 je bila policija obveščena o tatvini odložene ženske torbice z vsebino na bencinskem servisu v Rožni Dolini pri Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je 47-letna oškodovanka (državljanka Italije) v poslovnih prostorih plačala račun za natočeno gorivo in nato pri odhodu na pultu pustila torbico, v kateri je imela poleg dokumentov tudi denarnico z gotovino.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Ko se je Italijanka čez nekaj minut vrnila nazaj, torbice ni bilo več na omenjenem kraju. Policisti so kasneje tudi s pomočjo posnetkov videonadzornih kamer izsledili 48-letnega moškega iz Zgornjega Posočja, utemeljeno osumljenega navedenega kaznivega dejanja. Tekom včerajšnjega popoldneva je navedeni osumljenec torbico z vsebino po njihovem pozivu prinesel na policijsko postajo, nato pa jo je prevzela oškodovanka. Policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in drugih ugotovljenih dejstev 48-letnega osumljenca kazensko ovadili na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

V prometni nesreči udeleženi dve tovorni vozili

Danes ob 11. uri je bila policija obveščena o prometni nesreči pri izvozu hitre ceste na Bazari, v kateri sta bila udeležena dva voznika tovornih avtomobilov (stara 50 in 40 let). V prometni nesreči je nastala materialna škoda na vozilih, nihče od udeležencev se ni poškodoval. Policisti so 40-letnemu povzročitelju izdali plačilni nalog.

Na Bovškem skušali vlomiti v vozilo

Včeraj so policisti obravnavali poskus vloma v osebno vozilo nemških registrskih številk, ki je bilo parkirano na parkirišču pri trdnjavi Kluže. Zaradi omenjenega protipravnega ravnanja je na osebnem vozilu nastala materialna škoda. Policisti bodo glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva v zvezi z omenjenim primerom podali kazensko ovadbo na novogoriško Državno tožilstvo.

Na Tolminskem sta se sprla partnerja

Ponoči so policisti v okolici Mosta na Soči obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnih prostorih, kjer sta se partnerja najprej verbalno in nato še fizično sprla. Policisti so obema izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano