Tatovi so ušli policistom

Včeraj zjutraj so policisti pohiteli na bencinski servis v Divačo, tam presenetili tatove, vendar so jim ti uspeli zbežati.

DIVAČA, KOPER > Včeraj okoli tretje ure zjutraj so na koprskem OKC prejeli klic, da nekdo vlamlja v bencinski servis v Divači. Policisti in najbližje patrulje so pohiteli v Divačo, uspeli priti tja še preden so tatiči končali svoje delo in jih zalotili na kraju dejanja. Očitno pa so bili tatovi zelo urni, saj so opazili policiste in se pred njimi uspeli razbežati po bližnji okolici črpalke. Koliko jih je bilo, policisti še molčijo, včeraj pa so iskali njihove sledi in intenzivno zbirali informacije, ki bi jih pripeljali do njih.

V nedeljo je nekdo iz garaže v Kopru ukradel in odpeljal motorno kolo aprillia leonardo. Motorja pa ni odpeljal daleč, saj je z njega pobral le akumulator in čelado, poškodoval ključavnico, nato pa ga je pustil pred blokom. Neuspešen tat je povzročil za 200 evrov škode.

V nedeljo pa je bilo verjetno drugemu kradljivcu tako všeč kolo znamke giant AC-2, ki ga je lastnik priklenil na ograjo v bloku, da je odstranil kar del ograje in jo odpeljal skupaj s kolesom. Lastnik je oškodovan za 400 evrov.

DC


Najbolj brano