Tat opazoval voznico

V Idriji je tat voznici ukradel torbico iz avtomobilskega prtljažnika, v Šempasu pa je neznanec ponoči vstopil v hišo, domačinom je odnesel denar in zlatnino. Po krajšem zatišju so se spet pojavili avtocestni tatovi. V noči na torek so udarili na počivališču Ravbarkomanda.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

ŠEMPAS, IDRIJA > Včeraj ob sedmih zjutraj so lastniki hiše v Šempasu odkrili, da jih je najverjetneje ponoči obiskal neznani tat ter jim ukradel več kosov zlatnine in nekaj denarja. Policisti in kriminalisti so si ogledali kraj vloma in poskušali najti sledi, ki bi jih pripeljale do storilca.

V Idriji je neznanec v torek popoldne iz avta, ki ga je lastnica parkirala pri pokopališču, ukradel torbico z dokumenti, plačilnimi karticami in drugimi predmeti. Tat je voznico očitno pred tem opazoval, saj je torbico ukradel iz prtljažnika avtomobila in je ni mogel videti skozi okna.

Policistom je v torek ob 2.40 romunski državljan prijavil, da ga je med počitkom na tem počivališču nekdo okradel. Spal je v kombiju, ko se je predramil, pa je ugotovil, da ni več denarnice, v kateri je imel 300 evrov in dokumente.

Na Šaredu je nepridiprav vlomil v hišo in ukradel verižici, več obeskov in zapestnico. Lastnikom je povzročil za 500 evrov škode. V Kopru pa je neznanec v noči na torek vlomil v avto in iz njega ukradel torbico, v kateri je imel lastnik 30 evrov in dokumente.

DC


Najbolj brano