Sumljivo pošiljko prejeli tudi v uradu predsednika republike

Sumljivo pošiljko, kot so jih nedavno prejeli v nekaterih uradnih ustanovah, so danes prejeli tudi v uradu predsednika republike Boruta Pahorja. Kot so potrdili na Policijski upravi Ljubljana, so kraj zavarovali in pošiljko posredovali na analizo, predvidoma pa gre tudi v tem primeru za iztrebke.

 Foto: Gpu
Foto: Gpu

LJUBLJANA > O prejemu sumljive pošiljke na vložišču na Erjavčevi cesti v Ljubljani je bila policija obveščena nekaj po 9. uri. Kraj so zavarovali in poklicali pristojne službe, pošiljko pa nato poslali na analizo. Rezultati hitrih testov naj bi bili znani v nekaj urah, so pojasnili na policiji.

Pošiljka, ki so jo prejeli, je bila brez naslovnika, zato so jo poslali na analizo, je pojasnila Pahorjeva predstavnica za stike z javnostjo Špela Vovk. Sama, kot pravi, ni obveščena o tem, kaj je v pošiljki.

Sumljive pošiljke so ta teden prejeli tudi v več uradnih institucijah in organizacijah. Po ugotovitvah analiz njihova vsebina ni bila nevarna, v pošiljkah na ustavnem sodišču in ministrstvu za finance pa je šlo za iztrebke.

STA


Najbolj brano