Številne tatvine v Istri

Tatovi so v minulih dneh okradli par na izolski plaži, lastnico avta v Kortah in lastnika hiše v Izoli. Od tam so odnesli več denarja. Iz Nove Gorice pa so tatovi odpeljali audija A5.

 Foto: STA
Foto: STA

ISTRA, NOVA GORICA > Včeraj zjutraj so policiste obvestili, da je iz Nove Gorice izginil tri leta star bel audi A5 2.0 TDI, z registrsko številko GO ZZ-215. V sredo je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Izoli in iz nje odnesel 600 švicarskih frankov, 120 evrov ter 20 hrvaških kun. Za približno 250 evrov sta bila oškodovana neprevidna kopalca, ki sta na izolski plaži pustila svoje stvari in skočila v morje. Tat ju je očitno opazoval in ko sta brezskrbno plavala, jima je vzel dva mobilna telefona, 20 evrov, očala in manjši nahrbtnik. V Kortah pa je nepridiprav iz parkiranega avtomobila ukradel žensko torbico, v kateri so bili osebna izkaznica, vozniško dovoljenje, prometno dovoljenje, zdravstvena in bančna kartica, 35 evrov, ključi stanovanjske hiše in telefon. Lastnico je tat oškodoval za 200 evrov.

V sredo dopoldne pa so na parkirišču enega od novogoriških podjetij ugotovili, da so jim neznanci s kombija renault master ukradli rezervno kolo z nosilcem vred. Tat je lastnika oškodoval za 550 evrov. DC


Najbolj brano