Stanovalka je zalotila tatu v hiši

Včeraj zjutraj je na Morovi ulici v Izoli neznanec vstopil v stanovanjsko hišo skozi odprta vhodna vrata in pregledal prostore. Stanovalka ga je opazila in presenetila, zato je zbežal, vendar s seboj odnesel žensko torbico, v kateri so bili osebni dokumenti in denar. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com
Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com

PRIMORSKA > Policisti so včeraj malo po 11. uri na Istrski cesti v Kopru ustavili 26-letnega voznika osebnega avtomobila iz Kočevja. Izročil jim je približno pet gramov prepovedane droge konoplje. Opravili so tudi hitri postopek za prepoznavo simptomov vožnje pod vplivom mamil, ki je pozitiven. Odredili so mu strokovni pregled, ki ga je odklonil. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog in hitri postopek z odločbo.

Z bagra ukradel več delov

V Seči je nekdo z bagra caterpilar 303, parkiranega pred hišo, ukradel več delov (pokrov, hladilnik ...). Lastnik je oškodovan za približno 4000 evrov.

Najstniku zasegli skuter

Popoldan so policisti na Rozmanovi ulici v Kopru zasegli skuter 15-letnemu domačinu, ker je vozil neregistrirano vozilo, brez veljavnega vozniškega dovoljenja in brez čelade. Sledi mu obdolžilni predlog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano