Stanovalci so na goste lokala metali jajca

V lokalu Hendrick's v Gorici že dlje časa ne uspejo zgladiti sporov s sosedi, ki se nenehno pritožujejo nad glasbo in siceršnjim hrupom. V soboto so na goste lokala celo letela jajca.

Eno od obiskovalk goriškega lokala je jajce zadelo v hrbet. Foto: Vir: Facebook
Eno od obiskovalk goriškega lokala je jajce zadelo v hrbet. Foto: Vir: Facebook

GORICA > Odnosi med upravitelji goriškega lokala Hendrick’s in občani, ki stanujejo v Ulici Mazzini, niso najboljši. Kamen spotike so glasba in hrup, s katerimi naj bi lokal v brk županovi odredbi kratil spanec sosedov, poroča Primorski dnevnik.

Stanovalci se čez hrup običajno pritožijo policiji, v soboto pa so se odločili, da ukrepajo kar sami. Neznani stanovalec, ki je menil, da so gostje lokala preglasni, je proti njim zalučal nekaj jajc. Upravitelji lokala so na so na svoji faceboook strani objavili fotografijo dekleta, ki jo je jajce zadelo v hrbet in s tem sprožili niz ogorčenih komentarjev uporabnikov.

“Kam smo prišli?!” je pod objavo zapisal eden od uporabnikov in tako nagovoril nezadovoljne stanovalce: “Povzročili ste zaprtje vseh zbirališč za mlade. Želite puščavsko tišino in počasi jo boste dosegli. Vendar za kakšno ceno? Tako da boste gospodarstvo tega čudovitega mesta spravili na kolena.”

Upravitelji lokala so napovedali, da bodo zoper neznanega metalca jajc vložili ovadbo. NR


Najbolj brano