Sprla sta se v parku

Včeraj ob 10.54 je bila policija obveščena o kršitvi javnega reda in miru v Novi Gorici, kjer sta se v parku pri avtobusni postaji sprla moška, stara 35 in 44 let. Starejši je mlajšega udaril v glavo, kasneje so ga zaradi poškodbe napotili v ambulanto ZD Nova Gorica, kjer so mu nudili zdravniško pomoč. Novogoriški policisti bodo 44-letnemu moškemu zaradi nasilnega in drznega vedenja izdali plačilni nalog.

 Foto: Tina Kodre
Foto: Tina Kodre

PRIMORSKA > Danes ob 9.30 uri se je zgodila prometna nesreča v Rožni Dolini pri Novi Gorici, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. Po prvih ugotovitvah policistov je 21-letni voznik avtomobila peljal iz smeri Ajševice proti Rožni Dolini. V nepreglednem ovinku pri nekdanji gostilni na Vipavski cesti je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotni vozni pas v času, ko mu je iz nasprotne smeri pravilno po svoji desni strani pripeljala 52-letna voznica avtomobila.

Vozili sta čelno trčili, tako da je voznico z avtomobilom zaneslo v jarek, vozilo 21-letnika pa je obstalo na sredini vozišča. V prometni nesreči se je voznica laže poškodovala in so jo reševalci odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Vozilo so mu zasegli

Včeraj popoldne so policisti na Maliji ustavili 39-letnega voznika avtomobila, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Razgrajala v lokalu

Ponoči so sežanski policisti pridržali 23-letno žensko, ki je razgrajala v lokalu. Ker se ni želela umiriti med postopkom, so ji odredili pridržanje in izdali plačilni nalog za več kršitev.

Avto ostal brez okrasnih pokrovov

V Kopru je nekdo z osebnega avtomobila, parkiranega na parkirišču, ponoči ukradel okrasne pokrove. Lastnica je oškodovana za 80 evrov.

Ukradli fiat punto

Včeraj dopoldne je bila policija obveščena, da je neznanec v ponedeljek med 10. in 15 uro na enem od parkirnih prostorov v Tolminu ukradel avtomobil fiat punto 55S, temno modre barve, z registrskimi številkami GO C3-083.

Po zdaj zbranih obvestilih je neznanec parkirano vozilo na neznan način spravil v pogon in se z njim odpeljal neznano kam. Lastnika osebnega vozila, ki je dal predlog za pregon, je neznani storilec oškodoval za približno 200 evrov. Tolminski policisti bodo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja tatvine spisali kazensko ovadbo.

Iz stanovanja je odnesel plašč

Včeraj pozno popoldne so policiste obvestili o vlomu v stanovanje v Šempetru pri Gorici. Ugotovili so, da je neznani storilec včeraj popoldne vlomil skozi balkonska vrata in pregledal prostore. Ukradel je črn moški plašč in lastnika oškodoval za približno 100 evrov. Policisti so o tem obvestili tudi preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in novogoriško okrožno državno tožilstvo. Spisali bodo kazensko ovadbo.

Iz hiše odnesel nakit

Včeraj so policiste obvestili o vlomu v stanovanjsko hišo v Vrtojbi v času odsotnosti stanovalcev. Neznanec je popoldne vlomil skozi okno hiše in pregledal prostore. Ukradel je več kosov srebrnega in zlatega nakita v vrednosti približno 3000 evrov. Novogoriški policisti bodo spisali kazensko ovadbo.

Preluknjal pnevmatiki

Včeraj so policiste obvestili o poškodovanju pnevmatik na parkiranem osebnem vozilu znamke fiat v Šempetru pri Gorici. Oškodovanka je popoldne opazila, da sta na vozilu izpraznjeni dve pnevmatiki. Ugotovili so, da so bile pnevmatike preluknjane, zaradi česar je nastalo za 68 evrov škode. Novogoriški policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev ustrezno ukrepali.

Ukradli bakrene žice

Včeraj dopoldne je uslužbenec Slovenskih železnic policiste obvestil, da je ponoči nekdo ukradel približno 770 metrov bakrene žice z drogov blizu naselja Branik. Novogoriški policisti bodo ustrezno ukrepali.

NR


Najbolj brano