Spraševali za pot in ukradli denarnico

Starejša občanka je policistom prijavila, da sta jo v Komnu pred trgovino okradli mlajši ženski. Mladenki sta čakali na priložnost, da se je oškodovanka vrnila iz trgovine do svojega vozila. Z izgovorom, da ne poznata poti za Novo Gorico, sta jo zvabili iz vozila. Takrat ena od njiju izkoristila oškodovankino nepazljivost in ji iz torbice, ki je bila v avtu, ukradla denarnico z osebnimi dokumenti in gotovino.

 Foto: Adriana Buzleta
Foto: Adriana Buzleta

PRIMORSKA > Oškodovana je za 250 evrov. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da sta isti ženski okradli še enega domačina dan prej. Nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Pijan razgrajal, ker mu niso hoteli prodati pijače

V koprski trgovini je 38-letni Ljubljančan hotel kupiti alkoholno pijačo, ki pa mu je zaradi očitne vinjenosti niso hoteli prodati. Začel je kričati po trgovini in zmerjati ter ni upošteval ukaza varnostnika, naj zapusti trgovino. Ob prihodu policistov je še vedno kričal, ukaza policista, naj preneha s kršitvijo, pa ni upošteval. Odredili so mu pridržanje po in mu izdali plačilni nalog.

Iz avta ukradel denarnico

Neznani moški je iz vozila prijaviteljice, parkiranega pred gostilno v Tomaju, izvršil tatvino denarnice z osebnimi dokumenti in 500 evri gotovine.

NR


Najbolj brano