Spodletel poskus vloma, lastnik spal v lokalu

Danes nekaj minut pred 4. uro so policisti prejeli obvestilo o vlomu v koprski lokal. Dva moška sta v vrata vrgla večji betonski zidak in kamen. A lastnik je spal v lokalu, ob poku je vstal in se napotil proti točilnem pultu, takrat sta ga nepridiprava zagledala in pobegnila. Lastnik je oškodovan za 1500 evrov.

Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com
Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com

PRIMORSKA > V Hrušici pri Ilirski Bistrici je nekdo z dvorišča stanovanjske hiše ukradel osebni avto znamke renault kangoo, bele barve, letnik 1999 z registrsko številko KP KJ-613, ki je vreden 500 evrov.

Kradli v koprski trgovini

V koprski trgovini so včeraj popoldne zasačili ženski, ki sta ukradli več artiklov. Večino izdelkov sta odvrgli, ostale pa odnesli in pobegnili. Policisti so prijeli ženski iz Ribnice, sledi jima kazenska ovadba.

Najprej na bok, potem še na streho

Včeraj okoli 17. ure so policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči med Averjem in Mostičjem. 75-letna Logatčanka je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljala na bankino, nato v odbojno ograjo. Po trčenju jo je prevrnilo na bok in nato na streho. Voznico in njeno 79-letno sopotnico iz Ljubljane so poškodovani odpeljali v izolsko bolnišnico. Voznici sledi plačilni nalog.

Na Vogrskem izginil traktor

Včeraj ponoči je neznani storilec na Vogrskem iz gospodarskega poslopja ukradel traktor znamke new holland TN 75V s kabino modre barve, letnik 2002 z registrsko številko GO 66-3A

Tat na delovišču

Včeraj popoldne je neznani storilec iz objekta na delovišču v Dobravljah ukradel različno električno orodje (motorno žago za beton znamke stihl, potopno črpalko znamke veda in udarno vrtalno kladivo znamke bosch). Plen je vreden približno 4000 evrov.

Italijan si je denarnico kar prilastil

Včeraj pozno popoldne so policisti prejeli prijavo, da je italijanska gostja v eni od novogoriških igralnic izgubila denarnico, v kateri je imela denar in osebne dokumente. Ugotovili so, da je 39-letni Italijan na tleh igralnice med igralnimi avtomati našel denarnico in si jo prilastil. Nato se je nekaj časa še zadrževal v igralnici in izginil neznano kam.

Objestneži na delu v Bovcu in Novi Gorici

Včeraj popoldne je neznanec razbil steklo na vratih prtljažnika avtomobila, ki je bil parkiran na makadamskem parkirišču pred enim od stanovanjskih blokov v Bovcu. Lastniku je povzročil za približno 200 evrov škode.

Včeraj popoldne so policisti imeli opravka s še enim objestnežem, tokrat v Novi Gorici. Po ugotovitvah policistov se je moški s kolesom peljal mimo parkiranega avtomobila in nato s palico poškodoval avtomobil - razbil je desno šipo na vratih in vetrobransko steklo.

NR


Najbolj brano