Spali ob odklenjenih vratih, zjutraj pa šok

Ponoči je v Portorožu neznanec vlomil na dvorišče stanovanjske hiše. Najprej je vstopil v stanovanje skozi vrata, ki so bila odklenjena, in v veži z mizice ukradel ključ sivega avtomobila znamke ford S-max z registrsko številko GO K6-582. Storilec je nato vlomil tudi v osebni avtomobil znamke opel corsa, ki je bil parkiran poleg forda.

Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com
Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com

PRIMORSKA > V corsi je našel daljinec za upravljanje z dvoriščnimi vrati, se presedel v forda in se z njim odpeljal neznano kam. Lastniki, ko so se zbudili, so ugotovili, da je poleg avtomobila izginila tudi denarnica z bančnimi karticami, z ene od teh je tat kasneje opravil tudi dvig v vrednosti 200 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ko je otroka peljala na sladoled, ji je izpraznil nahrbtnik

V petek popoldne je neznanec na plaži v Strunjanu Logatčanki ukradel dva telefona in torbico. Izkoristil je njeno nepazljivost, medtem ko je šla z otroki na sladoled, in ji iz nahrbtnika ukradel mobilna telefona znamk LG in samsung, ključe osebnega avtomobila in denarnico. Oškodovana je za 600 evrov.

Naslednji dan je nekdo 50-letniku ukradel torbico, v kateri je imel denarnico z dokumenti in 50 evrov gotovine, dva mobilna telefona znamk HTC in LG ter dva ključa za motorno kolo. Oškodovan je za 500 evrov.

Smučal na vodi med kopalci

V petek popoldne so policisti prejeli obvestilo, da od Strunjana do Pacuga motorni čoln vleče smučarja na vodi med kopalci. Policisti so izsledili 29-letnega voznika gliserja iz Ilirske Bistrice, ki je dejansko glisiral preblizu obale in vozil brez dovoljenja za upravljanje čolna. Sledi mu obdolžilni predlog zaradi kršitve Pomorskega zakonika.

Vlomilec v Kopru

V Kopru je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, od koder je lastnikom odnesel 100 evrov in tri zlate verižice. Lastnik je oškodovan približno za 300 evrov.

Pijan za volanom

V soboto popoldne so policisti prejeli obvestilo, da na avtocesti proti Kastelcu nevarno vijuga avtomobil. Policisti so voznika kmalu izsledili in ga preizkusili z alkotestom. Voznik iz Pivke je napihal 0.75 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so ga odpeljali na hladno.

Vlomilca je čakalo odprto okno

V Izoli je nekdo vstopil skozi odprto okno objekta in ženski iz Železnikov ukradel denarnico, v kateri je imela 70 evrov, in mobilni telefon znamke samsung. Oškodovana je za 170 evrov.

Izolan trčil v zid

V soboto zvečer je na Senčni poti v Portorožu padel skuterist, ki ni imel čelade. 30-letni Izolan je sam trčil v zid zaradi zdravstvenih težav. Reševalci so ga odpeljali v izolsko bolnišnico.

Izdal jih je odrezek od položnice

V soboto zvečer je Koprčanka obvestila policiste, da so ji pred približno 20 minutami izpred bloka na Veluščkovi ulici ukradli motor znamke aprilia. Policisti so nekaj minut pred polnočjo na Kvedrovi ulici v Kopru ugotovili identiteto treh še mladoletnih domačinov. Med postopkom je eden od njih poskušal nekaj skriti, nato so ugotovili, da ima odrezek položnice na ime oškodovanca, katerega denarnica je bila pod sedežem ukradenega motorja. Trojico so pridržali, po zaslišanju so policisti našli motor na Kampelu. Mladoletnikom sledi kazenska ovadba.

Vlomilcu ni nič dišalo

V vasi pri Pivki je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je vse prostore, vendar ni nič odnesel. Lastniki so zaradi vloma oškodovani za 300 evrov.

Ukradel je “samo” zvočnik

V hotelu v Fiesi je včeraj nekdo iz sobe gostom ukradel prenosni zvočnik znamke bose zelene barve. V sobi so se nahajali še drugi vredni predmeti, ki pa mu niso bili povšeči.

Spletno uredništvo


Najbolj brano