Sosedu je poškodoval balkon, kolo in nadstrešek

Včeraj zvečer so policisti v Babičih pridržali moškega, ki je pijan kričal, grozil in sosedu poškodoval balkon, kolo in nadstrešek. Izdali so mu plačilni nalog, sledi mu tudi kazenska ovadba za poškodovanje tuje stvari.

Včeraj zvečer so policisti v Babičih pridržali  moškega, ki je 
pijan kričal, grozil in sosedu poškodoval balkon, kolo in 
nadstrešek. Foto: Wikipedia
Včeraj zvečer so policisti v Babičih pridržali moškega, ki je pijan kričal, grozil in sosedu poškodoval balkon, kolo in nadstrešek. Foto: Wikipedia

PRIMORSKA > Moški je včeraj na izolski policijski postaji prijavil, da mu je nekdo v Izoli ukradel avto kia ceed, bele barve, letnik 2009, ljubljanske registracije. Policisti so avto nekaj ur kasneje našli. Parkiran je bil na Ulici ob Pečini, zaklenjen in brez sledi vloma.

Kolo z motorjem je bilo predelano

Včeraj popoldne so policisti v Bertokih 29-letniku s Škofij zasegli kolo s pomožnim motorjem, zaradi suma, da je predelano, kar je potrdil tudi tehnični pregled. Zasegli so mu še manjšo količino posušenih rastlinskih delcev, ki jih bodo poslači na test. Po prejemu rezultatov testa sledi hitri postopek.

Motoristka se je poškodovala

Včeraj ob 14.55 se je zgodila prometna nesreča pri Vanganelu. Zaradi neupoštevanja pravil o prednosti jo je povzročil voznik avtomobila iz Vanganela, ki je trčil v motoristko iz Kopra. Motoristko so poškodovano odpeljali v izolsko bolnišnico, kjer se je izkazalo, da si je zlomila gleženj. Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

V Luciji ukradli moped

V Luciji je nekdo ukradel moped znamke yamaha, tip yh 50, z registrsko tablico KPEA-37, temno vijolične barve, na katerem je bil nameščen kovček z dvema čeladama, pod sedežem pa so bili dokumenti vozila. Lastnik je oškodovan za 1000 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano