Smučar pristal v kliničnem centru

Danes ob 11.19 so bili policisti obveščeni o smučarski nesreči v Cerknem, kjer sta trčila smučarja. Po sedaj zbranih podatkih se je 42-letni smučar poškodoval.



Danes ob 11.19  so bili policisti  obveščeni  o  smučarski  
nesreči  v  Cerknem. Foto: Saša Dragoš
Danes ob 11.19 so bili policisti obveščeni o smučarski nesreči v Cerknem. Foto: Saša Dragoš

PRIMORSKA > Reševalci so ga na smučišču oskrbeli, nato pa so ga prevzeli člani dežurne ekipe Helikopterske nujne medicinske pomoči z Brnika in ga z vojaškim helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Zapeljali na poleno

Danes zjutraj je bila policija obveščena, da je več osebnih vozil med vožnjo na hitri cesti med Ajdovščino in Selom povozilo leseno poleno. Na treh vozilih se je zaradi tega predrla pnevmatika. Povzročitelj ni bil izsleden, zato bodo policisti obravnavane primere zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Iz hiše odnesel nakit

Včeraj pozno zvečer, so policiste obvestili o vlomu v stanovanjsko hišo v naselju Sela na Krasu. Neznanec je odnesel zlatnino.Nastalo je za približno 1500 evrov škode. Policisti bodo glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Nima veljavnega vozniškega dovoljenja

Včeraj zvečer so policisti v Spodnji Idriji ustavili 26-letnega voznika avtomobila. Policisti so v postopku ugotovili, da omenjeni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu osebno vozilo zasegli, zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Spletno uredništvo


Najbolj brano