Smrtna prometna nesreča pred cestninsko postajo na Bazari

Na hitri cesti med Razdrtim in Novo Gorico so odstranili posledice jutranje prometne nesreče, v kateri je v trčenju dveh tovornih vozil eden od voznikov izgubil življenje. Promet med priključkoma Vogrsko in Šempeter tako že poteka nemoteno proti Italiji, je zapisano na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Ob 6.43 se je pred cestninsko postajo na Bazari zgodila huda 
prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil voznik. Foto: Gasilska Enota Nova Gorica
Ob 6.43 se je pred cestninsko postajo na Bazari zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil voznik. Foto: Gasilska Enota Nova Gorica

ŠEMPETER, VRTOJBA > Ob 6.43 se je pred cestninsko postajo na Bazari zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil voznik tovornjaka s kranjsko registrsko tablico, so potrdili na novogoriški policijski upravi.

Kot so še pojasnili na policiji, je do trčenja prišlo tik pred cestninsko postajo Bazara, ko je eno tovorno vozilo trčilo v tovorno vozilo pred njim, ki je čakalo v vrsti. Obe tovorni vozili imata slovenske registrske tablice.

Na kraj prometne nesreče so prišli tako gasilci kot reševalci. Policija še vedno preiskuje okoliščine nesreče.

Zaradi prometne nesreče je bila več ur zaprta hitra cesta Razdrto-Nova Gorica med priključkoma Vogrsko in Šempeter proti Italiji.

Spletno uredništvo, STA


Najbolj brano