Smrti mladih svatov je botroval ogljikov monoksid

Ogljikov monoksid je botroval smrti mladega para, 27-letnega Patrika Blaška in 23-letne Lare Nikolić, ki sta umrla 25. oktobra letos po poroki njunih prijateljev v kmečkem turizmu Milena v Bačvi blizu Višnjana.

Hrvaško Istro je konec oktobra pretresla novica o smrti dveh 
mladih, 27-letnega fanta in pet let mlajšega dekleta, doma z 
območja Poreča. Foto: Vir: Glas Istre
Hrvaško Istro je konec oktobra pretresla novica o smrti dveh mladih, 27-letnega fanta in pet let mlajšega dekleta, doma z območja Poreča. Foto: Vir: Glas Istre

PULJ > S temi izvidi so policisti ovrgli kopico natolcevanj v medijih in na družabnih omrežjih, da naj bi mladi par umrl zaradi prevelikega odmerka drog. V njunih organizmih forenziki niso našli niti minimalnih sledi drog.

Zdaj proučujejo, kako je ogljikov monoksid zašel v njuno sobo. V spalnici namreč ni nobenih plinskih naprav, pod sobo pa je plinska napeljava za ogrevanje. Lastnica apartmajev Milena Stefanov je za Glas Istre povedala, da je julija strokovnjak natančno pregledal napeljavo, a da ni ugotovil nobenih nepravilnosti. “Po smrti Patrika in Lare sem pet ali šest noči prespala v njuni sobi in se ni nič zgodilo, zato mi ni jasno, kako je ogljikov monoksid vdrl v sobo,” je za časnik povedala Stefanova.

Hrvaško Istro je konec oktobra pretresla novica o smrti dveh mladih, 27-letnega fanta in pet let mlajšega dekleta, doma z območja Poreča. Bila sta sta na poroki, po kateri sta na kmečkem turizmu v Bačvi skupaj z nekaterimi povabljenimi tudi prespala. Dopoldne so ju zaman čakali pri zajtrku.

Ker ju ni bilo, je prijatelje začelo skrbeti. Eden od povabljenih ju je zato odšel iskat v apartma, kjer sta prenočila. Tam pa ju je našel mrtva.

Spletno uredništvo


Najbolj brano