Skuterji izginjajo kot po tekočem traku

Tatovi so imeli v minulih dneh na muhi predvsem dvokolesa. Izginjali so predvsem skuterji, ki gredo v toplejših dneh, kot kaže, dobro v promet.

Fotografija je simbolična. Foto: Pu Koper
Fotografija je simbolična. Foto: Pu Koper

PRIMORSKA > Včeraj ponoči je s Kvedrove ulice v Kopru izginil skuter gilera runner, rdeče barve, z registrsko številko KP LZ-59. Že prej je neznani tat v isti ulici z osebnega avta BMW ukradel vsa štiri kolesa. Lastnika je oškodoval za 1500 evrov. Izpred bloka v Prisojah je izginil skuter piaggio energy NRG rumene barve z registrsko številko KP VT-66. Skuter je bil zaklenjen, pod sedežem pa so bili tudi dokumenti.

Iz kolesarnice na Cesti na Markovec v Kopru sta izginila skuterja piaggio zip 25, eden črne, drugi pa temno sive barve. Skuter piaggio zip 25 sive barve je izginil še iz Beblerjeve ulice. S stopnišča enega od stanovanjskih blokov v Novi Gorici je neznani nepridiprav ukradel zaklenjeno moško kolo, vredno približno sto evrov.

V Gorenji Trebuši je neznanec skozi okno vstopil v stanovanjski objekt in ukradel gotovino. Policisti za nepridipravom še poizvedujejo. V torkovih popoldanskih urah je varnostnik iz ene od koprskih trgovin obvestil policiste, da je zalotil moškega pri tatvini, ta pa je skušal pobegniti. 48-letni Koprčan je ukradel izdelek manjše vrednosti in šel mimo blagajne, ne da bi plačal. Varnostnik je stopil do njega in ga povabil, naj gre z njim, moški pa je medtem izdelek odložil in trdil, da ni storil ničesar. Po prihodu policistov se je Koprčan začel spet razburjati in jih žaliti, ko so ga opozorili, naj se umiri. S svojim početjem je nadaljeval in nameraval oditi. Izdali so mu plačilni nalog, čaka pa ga še kazenska ovadba. SK


Najbolj brano