Skušal je pobegniti, a mu ni uspelo

Policisti so v Kopru danes ob 1.30 ustavljali osebni avtomobil, vendar voznik ni ustavil in je vožnjo nadaljeval ter poskušal pobegniti. Malo kasneje so ga ustavili in v postopku ugotovili, da je vozil 20-letni državljan BiH, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, spisali bodo obdolžilni predlog.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V Petelinjah pri Pivki je nekdo s terase lokala ukradel devet miz in 31 stolov ter s tem lastnika oškodoval za 1500 evrov.

Padla z motorjem

Včeraj ob 11. uri je 55-letna voznica motornega kolesa v vasi Dane padla zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in se laže poškodovala.

Ukradli kolo s pomožnim motorjem

Ponoči so na Belem križu ukradli kolo s pomožnim motorjem znamke piaggio zip 25, temno modre barve, z nalepkami The doctor in s številko 46. Lastnik je oškodovan za 1400 evrov.

Znesel se je nad bmwejem

Pred dnevi se je neznanec znesel nad avtomobilom, ki je bil parkiran v Cerknem. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec na parkirišču pred enim od tamkajšnjih stanovanjskih blokov poškodoval lak na prednjem pokrovu motorja na osebnem vozilu znamke BMW 318 in lastniku vozila povzročil za približno 350 evrov škode.

Nemški ovčar napadel žensko

Včeraj popoldne so policisti prejeli obvestilo o ugrizu psa na območju Cerknega. Pes pasme nemški ovčar je v dopoldanskih urah napadel oškodovanko, ki je v tem času sedela na klopci pred eno od stanovanjskih hiš, in jo laže telesno poškodoval (odrgnine po telesu). Kasneje je poiskala ustrezno zdravniško pomoč v tamkajšnjem zdravstvenem domu. Policisti so lastniku psa izdali plačilni nalog.

Danes so policisti prejeli še eno obvestilo o ugrizu psa, in sicer na območju Ajdovščine. Po sedaj zbranih podatkih je včeraj zvečer pes napadel in ugriznil drugega psa, ki ga je prijaviteljica imela na povodcu. Policisti so lastnici psa pasme italijanski gonič, ki je napadel drugega psa, izdali plačilni nalog

Zaradi močnega poka

Nesreča pri delu

Včeraj dopoldne so idrijski policisti prejeli obvestilo o poškodbi pri delu v enem od podjetij na območju naselja Cerkno. 55-letna delavka je zaradi nekontroliranega močnega poka v peči za lotanje v procesu ohlajanja utrpela poškodbo ušes.

Spletno uredništvo


Najbolj brano