Skočila sta si v lase

V noči s sobote na nedeljo sta se v enem od lokalov na Tolminskem fizično sprla dva mlajša moška, stara 18 in 20 let. 18-letnik je s pestjo 20-letnika večkrat udaril v glavo. Mladeniča so do prihoda policistov pridržali varnostniki. Poškodovanemu 20-letniku so kasneje zdravniško pomoč nudili v tolminskem zdravstvenem domu.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

NOVA GORICA > Danes zjutraj so policisti prejeli oobvestilo o tatvini goriva iz rezervoarja tujega tovornega vozila (znamke daf) na odseku hitre ceste med Vrtojbo in Selom (na počivališču Vogrsko). Neznanec je konec tedna iz rezervoarja vlečnega vozila (slovaških registrskih številk) ukradel približno 500 litrov dizelskega goriva.

18-letnika zaneslo s ceste

V soboto, nekaj minut po 23. uri, se je na regionalni cesti Predmeja-Lokavec zgodila prometna nesreča. 18-letni voznik avtomobila je vozil iz smeri Predmeje proti naselju Lokavec, zaradi neprilagojene hitrosti ga je v desnem ovinku zaneslo s ceste, vozilo pa je obstalo na boku pod cesto. K srečo mladi voznik ni skupil poškodb, policisti so mu izdali plačilni nalog.

V soboto, ob 13.06, so policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči na območju naselja Idrsko (na cesti Kobarid-Tolmin), v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Bovški policisti so ugotovili, da je 47-letna voznica avtomobila (v njenem vozilu je bil tudi mlajši sopotnik) vozila iz smeri Tolmina proti Kobaridu. Po levem preglednem ovinku je izgubila oblast nad vozilom, tako da jo je zaneslo na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 39-letna voznica avtomobila. Vozili sta trčili, v prometni nesreči pa se je poškodoval sopotnik v vozilu 47-letne voznice. Reševalci so ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policisti bodo zoper povzročiteljico prometne nesreče glede na ugotovljena dejstva in ugotovljeno težo telesnih poškodb podali ustrezen ukrep.

Kamen zalučal v okno

Neznanec je v soboto popoldne prišel za stanovanjsko hišo v Šempasu in s kamnom razbil dvojno steklo dvokrilnega okna. Lastniku hiše je povzročil za 200 evrov škode.

Spletno uredništvo


Najbolj brano