Sinu izrekli prepoved približevanja očetu

Izolski policisti so včeraj dopoldne moškemu, ki je doma razgrajal in bil nasilen do očeta, izrekli prepoved približevanja. Izdali so mu tudi plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V Postojni je nekdo izpred stanovanjske hiše ukradel renault kangoo, rumene barve, po A4-986. V vozilu so bili kontaktni ključi.

Pohodnik se je poškodoval

Danes dopoldne se je poškodoval pohodnik pri lovski koči na planini Bavščica v občini Bovec. Na pomoč so mu prišli reševalci GRS Bovec in helikopter za reševanje v gorah Slovenske policije z dežurno ekipo GRS Brnik.

Ponarejena vinjeta

Na mejnem prehodu Jelšane so pri vozniku iz Kranja našli policisti ponarejeno vinjeto. Sledi mu kazenska ovadba. Popoldan so odkrili ponarejeno vinjeto še na vozilu Ljubljančana. Tudi njega bodo kazensko ovadili.

Pri Bertokih ustavili indijskega kolesarja

Včeraj popoldne so policiste obvestili, da na cesti za motorna vozila pri Bertokih vozi kolesar. Pri Kopru so policisti ustavili 41-letnega državljana Indije in mu izdali plačilni nalog.

Prijeli državljana Albanije

Včeraj ob 19. uri so policisti na Starodu prijeli državljana Albanije, ki je prišel v Slovenijo ilegalno. Po evidencah so ugotovili, da ima prepoved vstopa v schengensko območje in ukrep prepovedi vstopa v Slovenijo. Vrnjen bo na Hrvaško.

NR


Najbolj brano