S tovornim vozilom čelno v avtomobil

Na glavni cesti Reka–Tolmin (pri križišču za Bukovo) je včeraj malo pred 12. uro prišlo do čelnega trčenja med tovornim in osebnim vozilom. 47-letni voznik avtomobila se je laže poškodoval (opraskanina na obrazu) in je kasneje sam poiskal zdravniško pomoč v tolminskem zdravstvenem domu. Policisti so vozniku tovornega vozila – povzročitelju prometne nesreče - zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > 31–letni voznik osebnega avtomobila je včeraj okrog 12.30 peljal iz smeri Čepovana proti Novi Gorici. V ostrem nepreglednem ovinku se je srečeval s tovornim vozilom bele barve, neznanih registrskih številk, ki je vozilo v nasprotni smeri. Pri srečevanju je voznik avtomobila zavil preveč desno čez rob ceste in pri tem poškodoval obe desni pnevmatiki vozila (do stika oziroma oplaženja med vozili ni prišlo). Ustavil je, medtem ko je voznik tovornega vozila nadaljeval vožnjo v smeri Čepovana. Primer so policisti sklenili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Ukradli les v Goriških brdih …

Neznani storilec je pred kratkim prišel na makadamsko cesto nedaleč stran od ene od hiš na območju Podsabotina ter ukradel približno 25 kvadratnih metrov cepljenih metrskih brestovih drvi in jih odpeljal neznano kam. Oškodovanec ni podal predloga za pregon kaznivega dejanja, zato bodo policisti poslali poročilo okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

… in v Gradišču nad Prvačino

Policiste so včeraj popoldne obvestili o tatvini akacijevega hloda (približno 1,5 kubičnega metra) na območju naselja Gradišče nad Prvačino blizu ene od tamkajšnjih stanovanjskih hiš. S tem dejanjem je nepridiprav lastnika oškodoval za približno 150 evrov. Tudi v tem primeru oškodovanec ni podal predloga za pregon kaznivega dejanja, zato bodo policisti s pisnim poročilom obvestili državno tožilstvo v Novi Gorici.

Znesel se je nad brisalcem avtomobila

Danes zjutraj so policiste obvestili, da je neznanec ponoči v Cankarjevi ulici v Novi Gorici poškodoval zadnji brisalec na parkiranem osebnem avtomobilu znamke opel. S tem je nepridiprav oškodovanki povzročil za približno 20 evrov škode. Policisti bodo o tem s pisnim poročilom obvestili državno tožilstvo v Novi Gorici.

Spletno uredništvo


Najbolj brano