S terencem je zbil šolarja

Prometni policisti poizvedujejo za voznikom terenca, ki je včeraj pred začetkom pouka v Trubarjevi ulici v Novi Gorici trčil v 12-letnega šolarja. Po trku je fant odšel v šolo, kjer pa mu je kasneje postalo slabo. Odpeljali so ga v bolnišnico, a je, kot kaže, utrpel le manjše poškodbe.

Voznik terenca je v Trubarjevi ulici trčil v 12-letnika, nato pa odpeljal proti Kosovelovi ulici.  Foto: Leo Caharija
Voznik terenca je v Trubarjevi ulici trčil v 12-letnika, nato pa odpeljal proti Kosovelovi ulici.  Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > Včeraj ob 7.50 je na Trubarjevi ulici pri stanovanjskem bloku s hišno številko 4 neznani voznik trčil v 12-letnega otroka. Šolar je stal ob robu ulice in jo nameraval prečkati. 12-letni fant je po trku padel na tla in z glavo udaril ob asfalt. Nato je vstal, voznik osebnega avtomobila pa se sploh ni ustavil, da bi mu pomagal in ga vprašal, ali se je poškodoval, temveč je odpeljal naprej proti Kosovelovi ulici.

Šolar se je po nesreči odpravil v šolo, a mu je kasneje postalo slabo, zato so poklicali reševalce, ki so ga odpeljali v šempetrsko bolnico, kjer je ostal na opazovanju. Kot smo izvedeli, se v nesreči ni huje poškodoval.

Policisti poizvedujejo za neprevidnim voznikom, ki je vozil temnejše (morda črno) terensko vozilo neznane znamke in neznane registrske številke. Za volanom terenca naj bi po včeraj zbranih obvestilih sedel starejši moški z brado, svetlejših oziroma sivih las.

Novogoriški prometni policisti voznika, ki je bil udeležen v prometni nesreči, in vse očividce, ki bi jim lahko z informacijami pomagali pri razjasnitvi okoliščin, prosijo, da pokličejo na interventno številko 113 ali pa na telefonsko številko novogoriške postajo prometne policije 05/393-41-00. SP


Najbolj brano