S terase ukradli televizor

Danes zjutraj so policiste obvestili, da so s terase gostinskega objekta v Ajdovščini ukradli novejši televizor znamke samsung, vreden približno 1500 evrov. Okoliščine ajdovski policisti še preiskujejo in bodo na podlagi ugotovljenih dejstev ustrezno ukrepali.

Fotografija je simbolična
Fotografija je simbolična 

PRIMORSKA > Policisti so včeraj obravnavali vlom v enega od gostinskih objektov v Solkanu. Nepridiprav je ukradel za približno 50 evrov drobiža. Novogoriški policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z omenjeno zadevo podali kazensko ovadbo.

Kradel gorivo iz vozila

V okolici Idrije je neznanec pred kratkim iz tovornega vozila man iztočil približno 250 litrov pogonskega dizelskega goriva in eno od zasebnih podjetij oškodoval za približno 340 evrov. Oškodovanec v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem ni podal predloga za pregon, zato bodo idrijski policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali poročilo na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Ostal je brez kolesa

Včeraj so v Novi Gorici lastniku ukradli zaklenjeno moško gorsko kolo znamke scott gambler FR 20, srebrno črne barve, vredno približno 1000 evrov. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine podali ustrezen ukrep.

NR


Najbolj brano