S previsokim tovorom obtičala pred predorom Dekani

Delavci Darsa so včeraj nekaj minut pred 18. uro policiste obvestili, da se je pred predorom Dekani, v smeri proti Ljubljani, sprožila višinska kontrola za tovorno vozilo. Policisti so ugotovili, da je zaradi previsoko naloženega tovora pred predorom ostal voznik tovornjaka s priklopnikom, 70-letni Poljak. Prevažal je avtomobile, od katerih je bil eden previsoko naložen. Delavci so avto razložili, do takrat pa je Dars zavaroval kraj. Vozniku so izrekli globo.

Včeraj so morali kar dvakrat zapreti predor Dekani, ker sta 
vanj nameravala zapeljati tovornjaka s previsokim tovorom. Foto: Danijel Cek
Včeraj so morali kar dvakrat zapreti predor Dekani, ker sta vanj nameravala zapeljati tovornjaka s previsokim tovorom. Foto: Danijel Cek

PRIMORSKA > Približno ob 18.30 se je ponovilo podobno obvestilo. Dars je ponovno zaprl predor Dekani zaradi previsokega tovornjaka za prevoz vozil, zaradi česar se je sprožila višinska kontrola. Tokrat je bil kršitelj 60-letni Hrvat. Izdali so mu plačilni nalog.

Moškega in psa sta napadla sosedova psa

Popoldan sta v Spodnjih Škofijah prijavitelja in njegovega psa napadla sosedova psa, ki nista bila privezana in sta pritekla z dvorišča. Lastniku psov so policisti izdali plačilni nalog, ker ni pravilno zavaroval živali.

Ukradli televizor in verižico

V Kubedu je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in lastnici ukradel manjši LCD televizor in verižico.

Spletno uredništvo


Najbolj brano