Roparjev niso motile niti stranke

Mercatorjeva prodajalna na Delpinovi ulici v Novi Gorici je bila sinoči spet tarča roparjev. Zamaskirana moška sta planila v prostore med tem, ko so bile celo stranke še notri, trgovki je eden zagrozil z brizgo in jo zvlekel do blagajne, odnesla pa sta ves denar, kar sta ga lahko.

Priročno prodajalno nasproti hotela Park so  oropali nedavno 
in spet včeraj. Policija prosi  za informacije očividce in druge, 
ki bi vedeli karkoli o ropu in roparjih.    Foto: Ambrož Sardoč
Priročno prodajalno nasproti hotela Park so oropali nedavno in spet včeraj. Policija prosi za informacije očividce in druge, ki bi vedeli karkoli o ropu in roparjih.  Foto: Ambrož Sardoč

NOVA GORICA > Med ropom uslužbenka trgovine ni bila poškodovana.

Po prvih podatkih sta kaznivega dejanja osumljena moška, visoka približno 175 centimetrov, oblečena v temnejša oblačila. Kriminalisti in policisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica so ju po prijavi ropa nemudoma pričeli iskati, vendar ju za zdaj še niso izsledili.

Policija prosi morebitne očividce oziroma vse, ki bi glede ropa trgovine v središču Nove Gorice imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih sporočijo na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo, so sporočili iz PU Nova Gorica.

V zvezi z ropom so policisti obvestili preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Več v jutrišnji tiskani izdaji Primorskih novic.

Spletno uredništvo


Najbolj brano