Receptorja hotela je nameraval napasti z macolo

Danes ob 2.30 uri sta dva neznana maskirana moška vstopila v recepcijo hotela v Strunjanu. En od njiju je imel v roki večje kladivo (macola), s katero je nameraval napasti receptorja, ki pa je macolo zagrabil in začela sta se prerivati. Med prerivanjem je drugi ropar s sprejem pošprical receptorja, nakar sta pobegnila skozi glavni vhod. Receptor ni bil poškodovan.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > V noči na četrtek je nekdo vlomil v pisarno javnega podjetja v Piranu in ukradel prenosni računalnik znamke samsung, bele barve, v roza ovitku, vreden 600 evrov.

Iz avtomobila ukradli denarnici

Popoldne je nekdo vlomil v osebni avtomobil, ki je bil parkiran v Postojni. Ukradel je dve denarnici z dokumenti in s tem dve državljanki Belgije oškodoval za 650 evrov.

Med vožnjo iskal stvari in trčil v stoječ avtomobil

Ob 16.20 je 65-letni voznik iz Pivke vozil po avtocesti v smeri Postojne. Med vožnjo je iskal stvari po avtomobilu in ni bil pozoren na vožnjo. Zapeljal je na odstavni pas, kjer je pred odcepom za Postojno trčil v stoječ in pravilno zavarovan osebni avtomobil v okvari. V trčenju ni bil nihče poškodovan. Vozilo povzročitelja je obrnilo na streho. Do 17.40 ure je bil promet oviran.

Razbili steklo in vlomili v avtomobil

Popoldne je nekdo razbil steklo in vlomil v osebni avtomobil, parkiran na makadamskem parkirišču v Kopru. Iz notranjosti je ukradel žensko torbico in s tem lastnico oškodoval za 30 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano