Razbila sta steklo, povlekla voznika ven in ga pretepla

Na cesti na Belvederju nad Izolo, kjer opravljajo dela na krožnem križišču, je včeraj prišlo do pretepa med tremi moškimi.

Do pretepa je prišlo na cesti nad Izolo, kjer opravljajo dela na 
krožnem križišču.  Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Do pretepa je prišlo na cesti nad Izolo, kjer opravljajo dela na krožnem križišču.  Foto: Zdravko Primožič/Fpa

IZOLA > Policija zbira informacije o dvojici, ki sta včeraj malo pred 10. uro na cesti na Belvederju nad Izolo, kjer opravljajo dela na krožišču, iz ustavljenega kombija povlekla voznika in ga pretepla. Moška sta vozila renault twingo prve generacije, rdeče barve in s pisanimi platišči.

Nasilneža sta na delovni zapori pristopila do ustavljenega kombija, razbila steklo voznikovih vrat, odprla vrata ter iz vozila povlekla voznika. Nato sta ga pretepla in ga lažje telesno poškodovala, so danes sporočili s koprske policijske uprave.

Voznik twinga je visok 180 centimetrov, temnih kratkih las, na laseh je imel gel, težak okoli 90 kilogramov in temnejše polti. Sopotnik je bil svetlejše polti kot voznik, drugega opisa ni.

Vse, ki imajo informacije o dogodku ali storilcih, policija prosi, da o tem obvestijo Policijsko postajo Izola ali pokličejo na interventno številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Spletno uredništvo


Najbolj brano