Razbil stekla gostinskega lokala

Nepridiprav je ponoči razbil tri stekla gostinskega lokala v Novi Gorici. S tem je lastniku lokala povzročil za približno 600 evrov škode. Oškodovanec ni podal predloga za pregon kaznivega dejanja, zato bodo novogoriški policisti s pisnim poročilom obvestili okrožno državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Včeraj ob 11.57 so policiste obvestili o prometni nesreči na območju Šempetra pri Gorici. 32-letni voznik avtomobila je peljal po hitri cesti iz smeri Sela proti Vrtojbi. Na izvozu za Šempeter pri Gorici je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zadel odbojno ograjo. V prometni nesreči je nastala materialna škoda. Zaradi kršitve prometne zakonodaje so mu policisti izdali plačilni nalog.

Vozilo pristalo na brežini

Včeraj ob 13.50 je na glavni cesti Solkan-Plave 55-letnega voznika zaradi neprilagojene hitrosti v blagem levem ovinku z desnim bokom vozila zaneslo v odbojno ograjo. Avtomobil je nato odbilo levo in pristal je na brežini. Voznik se ni poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1,05 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Vlomilec ni ničesar ukradel

Včeraj zvečer so policisti obravnavali vlom v eno od stanovanjskih hiš na območju Prvačine. Po sedanjih ugotovitvah je neznanec vlomil skozi balkonska vrata in vstopil ter pregledal notranje prostore, vendar ni ničesar ukradel. Nepridiprav je nato kraj zapustil. Novogoriški policisti bodo spisali kazensko ovadbo.

Ukradli kosilnico

Danes zjutraj so policiste obvestili o tatvini traktorske kosilnice znamke husqvarna, tip LTH 171, oranžne barve, v Goriških brdih. Po sedanjih ugotovitvah je neznani storilec v prvi polovici lanskega decembra na območju naselja Hruševlje ukradel pet let staro traktorsko kosilnico, vredno približno dva tisoč evrov. Policisti še zbirajo obvestila in bodo glede na ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano