Prosil je za pijačo iz hladilnika, nato pa izpraznil blagajno

Včeraj popoldne so bili na delu tatovi v eni izmed trgovin na koprski tržnici in v trafiki v Semedeli. Iz trgovine so odnesli 200 evrov iz trafike pa kar 1500 evrov.

 Foto: Adriana Buzleta
Foto: Adriana Buzleta

KOPER > Včeraj ob 14.35 je neznani moški vstopil v trgovino na tržnici v Kopru, odprl blagajno, ukradel več različnih bankovcev v skupni vrednosti 200 evrov in zbežal. Iz koprske policijske uprave so sporočili, da je moški debelejše postave, visok 165 do 170 cm, kratkih svetlih las, ima veliko glavo, oblečen pa je bil v sive hlače do kolen. Vse, ki bi osebo prepoznali, pozivajo, naj pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na številko 113 oziroma anonimni telefon 080-1200.

Enak poziv velja tudi za drugi primer tatvine, ki se je včeraj ob 16.15 uri zgodila v Semedeli. Neznani moški je pristopil do trafike in prodajalko v slabi angleščini vprašal, če mu lahko v vrečko naloži več brezalkoholnih pijač iz hladilnika, ki stoji ob trafiki. Ko je vrečko napolnila, je prosil, da napolni še drugo. Tik preden je drugo vrečko napolnila, se je neznanec usedel v avto sive barve, karavan izvedbe in odpeljal v smeri Markovca, poročajo koprski policisti. V vozilu sta bila še dva moška. Ko se je prodajalka vrnila v trafiko, je ugotovila, da iz blagajne manjka 1.500 evrov gotovine. Moškega, ki jo je nagovoril je opisala tako: manjše postave, rjavih kratkih las, nosil je rjavo majico z neznanim napisom ter črne kratke hlače. Vozilo je tuje registracije, najverjetneje Romunije.

Spletno uredništvo


Najbolj brano