Prometna nesreča v Rožni dolini

Včeraj ob 18.39 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Rožni Dolini pri Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik v koloni vozil vozil avto renault laguna, italijanskih registrskih številk in nepravilno zavijal levo na tamkajšnji bencinski servis.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Druga osebna vozila, ki so vozila za omenjenim vozilom, pa so se ustavila. Kot zadnja v koloni vozil je pripeljala 22-letna voznica, ki je z osebnim vozilom zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v pred njo vozeče osebno vozilo. V prometni nesreči se nihče ni poškodoval, prometni policisti pa so 22-letni povzročiteljici izdali plačilni nalog. Ko bodo policisti izsledili tudi prvega omenjenega voznika, mu bo zaradi kršitve prometne zakonodaje izdan plačilni nalog.

Padel in se poškodoval

Včeraj zjutraj so policiste obvestili o prometni nesreči na Ajdovskem, kjer je padel in se poškodoval mladoletni kolesar. Ugotovljeno je bilo, da se je mladoletnik v jutranjih urah s kolesom peljal v Ajdovščini in s kolesom zapeljal preveč desno ter trčil v robnik pločnika, izgubil ravnotežje in padel po vozišču. Kasneje je zaradi bolečin v roki poiskal zdravniško pomoč v ZD Ajdovščina, kjer so ugotovili, da si je zaradi padca laže poškodoval roko. Zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa bo zoper mladoletnika podan obdolžilni predlog

V lokalu se je nedostojno vedel

Včeraj pozno popoldne so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v enem od gostinskih lokalov v Tolminu, kjer se je nedostojno vedel 49-letni moški, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Policisti so mu v nadaljevanju postopka izdali plačilni nalog.

Ukradla etui za telefon

Včeraj ob 17.53 so policiste obvestili o tatvini v eni od trgovin večjega nakupovalnega centra v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da so v eni izmed trgovin pri tatvini zalotili 20-letno državljanko Italije, ki je ukradl etui za mobilni telefon, vreden 20 evrov. Italijanka je omenjeni izdelek odnesla mimo blagajne, kmalu zatem pa jo je zadržala varnostnica ene od varnostnih služb. Policisti bodo 20-letno osumljenko glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva kazensko ovadili.

Sumljivi delci

Danes dopoldne so policisti v Šempetru pri Gorici starejšemu mladoletniku v postopku zasegli delce zelene posušene rastline. Omenjene rastlinske delce so policisti poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo zoper mladoletnika zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Spletno uredništvo


Najbolj brano