Prometna nesreča pri Ravbarkomandi

Promet na primorski avtocesti poteka po enem pasu, potem ko je bila avtocesta zaradi prometne nesreče pred počivališčem Ravbarkomanda proti Kopru nekaj časa zaprta. Nastal je večkilometrski zastoj. Po podatkih policije je nesrečo povzročil 28-letnik, ki je s kombijem na odstavnem pasu trčil v tovorni avtomobil. Voznika so odpeljali v UKC Ljubljana.

Poškodoval se je 28-letni voznik kombija.  Foto: Pgd Cerknica
Poškodoval se je 28-letni voznik kombija.  Foto: Pgd Cerknica

PRIMORSKA > 28-letni slovenski državljan je s kombijem zapeljal na odstavni pas in trčil v tovorni avtomobil romunskih registrskih številk, ki je bil zaradi okvare naložen na avtovleko. Vlečno vozilo je bilo pravilno označeno in zavarovano, so sporočili iz koprske policijske uprave.

Kot so še zapisali, se je voznik v nesreči poškodoval in so ga odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana. Preizkus alkoholiziranosti je sicer pokazal, da moški ni bil pod vplivom alkohola.

Po zadnjih podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je nastal sedemkilometrski zastoj. Potovalni čas se je podaljšal za približno uro in pol. Za osebna vozila je priporočen obvoz po cesti Logatec-Planina-Postojna.

STA


Najbolj brano