Prometna nesreča med Postojno in Uncem

Ob 5.42 je na cesti med Postojno in Uncem voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in trčil v obcestno brežino. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Gasilci PGD Postojna so odklopili akumulator, osebo iznesli iz vozila, prometno in požarno zavarovali mesto nesreče in pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovanca.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRMORSKA > Ekipa nujne medicinske pomoči iz Postojne je poškodovanca oskrbela in prepeljala na zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Trčil v pešca

Včeraj ob 17.21 je Braniku voznik z osebnim vozilom trčil v pešca. Novogoriški gasilci so nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanega pešca in razsvetljevali kraj dogodka.

Zagorel hladilnik

Včeraj ob 22.32 je v Erjavčevi ulici v Novi Gorici v večstanovanjski stavbi zaradi tehnične okvare zagorel hladilnik v enem izmed stanovanj. Stanovalci so omejili požar, dokončno pa so ga pogasili novogoriški gasilci. Prezračili so zadimljene prostore in preverili morebitno nevarnost za ponovni vžig. Gospodinjski aparat je uničen, škoda pa je nastala tudi na kuhinjskih elementih.

Spletno uredništvo


Najbolj brano