Pri avtokampu Jadranka trčilo pet vozil

Danes nekaj minut pred 10. uro je pred avtokampom Jadranka v Izoli trčilo pet osebnih vozil. V prometni nesreči se je šest ljudi poškodovalo. Ponesrečence so reševalci odpeljali v izolsko bolnišnico. Posredovali so koprski gasilci, ki so izvedli protipožarno in protinaletno varovanje ter posuli vozišče z vpojnim sredstvom. Delavci izolske komunale pa so vozišče počistili.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V noči na sredo je nekdo vlomil v stanovanje v Luciji. Storilec je ukradel različno gradbeno orodje v vrednosti 2000 evrov.

Policisti so včeraj dopoldne v Kopru ustavili 26-letnega voznika osebnega avtomobila iz Ankarana. Policisti so ugotovili, da sta na vozilu nameščeni različni registrski tablici, od katerih je bila ena ukradena, veljavnost druge pa je potekla. Voznik, ki ni imel niti veljavnega vozniškega dovoljenja, je vozil še pod vplivom alkohola. Napihal je 0,58 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zasegli so mu vozilo in registrski tablici, spisali bodo predlog za postopek pri sodniku. V vozilu je bil tudi 26-letni sopotnik iz Kopra, ki so mu policisti zasegli manjšo količino konoplje in zoper njega uvedli hitri postopek z izdajo odločbe.

V času od 6. do 11. marca je neznani storilec v Postojni iz cisterne ukradel 1000 litrov kurilnega olja in s tem podjetje oškodoval za 870 evrov.

NR


Najbolj brano