Pri Semiču otrok umrl pod kolesi avtomobila

Na gozdni poti v bližini kraja Vinji vrh pri Semiču se je v soboto dopoldne zgodila nesreča, v kateri je avto povozil otroka. Kraj nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec. Preiskovalni sodnik je za pokojnega otroka odredil sodno obdukcijo, zasegli so tudi avtomobil, so sporočili iz Policijske uprave Novo mesto.

 Foto: STA
Foto: STA

SEMIČ > Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo, po prvih zbranih obvestilih pa naj bi v soboto okoli 9. ure otrok s kontaktnimi ključi spravil v pogon motor

osebnega avtomobila. Ob premiku vozila naj bi avtomobil povozil drugega otroka, ki se je v tem trenutku nahajal pred vozilom. Hudo poškodovan otrok je okoli 10.30 umrl v novomeški bolnišnici. Po zaključeni preiskavi bodo policisti o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Po poročanju nekaterih medijev so se starši z otroki v gozd pripeljali z avtom. Medtem ko so nabirali gobe, so se otroci igrali pri avtu. Avto je povozil enoletnega otroka, ki je podlegel poškodbam. Otrok, ki je spravil vozilo v pogon, naj bi bil star tri leta.

STA


Najbolj brano