Prerezala pnevmatiko, razbila steklo in ukradla torbico

Nekaj minut pred 5. uro so policisti prejeli obvestilo o drzni tatvini na počivališču Povir. Tujca sta počivala v vozilu, do njiju pa sta ob 4.40 uri pristopila dva neznanca, od katerih je eden prerezal prednjo levo pnevmatiko na vozilu, drugi pa je istočasno razbil steklo na oknu zadnjih levih vrat vozila, tako da so se razbiti delci stekla vsuli na spečega voznika. Zatem je skozi razbito okno segel v notranjost vozila in ukradel žensko torbico z zadnjega sedeža. Neznanca sta pobegnila. Oškodovanca sta imela v torbici približno 500 evrov gotovine, dokumente in bančne kartice.

Počivališče Povir
Počivališče Povir 

KOPER > V Izoli je nekdo na parkirnem prostoru z osebnega avtomobila ukradel štiri nosilce za kolesa in prtljažnik v skupni vrednosti 500 evrov.

20-letnica zapeljala na nasprotni vozni pas

Včeraj okoli 14. ure je 20-letna voznica osebnega avtomobila vozila iz Lucije proti Valeti, kjer je z vozilom zapeljala v levo, na nasprotno smerno vozišče, in čelno trčila v osebni avto 33-letne voznice. Obe sta se v nesreči laže poškodovali, prav tako tudi sopotnica v vozilu povzročiteljice. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

V Ankaranu izginil čoln

V Ankaranu je nekdo ukradel čoln znamke elan GT402, bele barve, KP4935, vreden 1000 evrov.

Tat na izolski plaži

Na izolski plaži je zmikavt Ljubljančanki ukradel torbo, v kateri je imela kopalke, denarnico z dokumenti in 90 evrov gotovine.

Spletno uredništvo


Najbolj brano