Pregloboko pogledal v kozarec in trčil v reševalno vozilo

V soboto okoli 19. ure je na Manžanu pri Kopru 64-letni voznik avtomobila trčil v reševalno vozilo. Vzrok nesreče je razkril alkotest. 64-letnik je namreč napihal kar 0.88 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, sledi pa mu obdolžilni predlog.

Fotografija je simbolična. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Fotografija je simbolična. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

PRIMORSKA > V petek je v Kopru nekdo domačinu ukradel kolo. Prerezal je ključavnico, s katero je imel lastnik zaklenjeno kolo znamke scott tip voltage YZ3, metalno-črne barve. Kolo je vredno 1000 evrov.

V Fazanu na delu tatovi izvenkrmnih motorjev

V Luciji je nekdo od 18. do 24. oktobra v kanalu Fazan s čolna odmontiral in ukradel izvenkrmni motor znamke yamaha, moč 4 kW, bele barve. Lastnik je oškodovan za 1000 evrov.

V soboto pa je z motornega čolna, ki je bil prav tako parkiran v kanalu Fazan, izginil še en izvenkrmni motor znamke honda, 5KS, ki je vreden 1200 evrov.

Motorist padel v suho rečno strugo

V soboto opoldne je pri Kobdilju motorist izgubil oblast nad vozilom in padel. 31-letni voznik iz Sečovelj je zgrmel pet metrov v globino, v suho rečno strugo. Reševalci so ga odpeljali v izolsko bolnišnico. Sledi mu plačilni nalog.

Torbicam se avtomobilski vlomilci ne morejo upreti

V Štanjelu je nekdo vlomil v vozilo, iz katerega je ukradel torbico z dokumenti. Lastnik iz Kopra je imel v avtomobilu dokumente, kreditne kartice, mobilni telefon in 200 evrov gotovine.

Pregloboko pogledal v kozarec in zakrivil prometno nesrečo

V soboto ob 22.14 se je zgodila prometna nesreča v Rakitniku pri Postojni. Povzročil jo je 50-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil od Postojne proti Pivki in v naselju Rakitnik zapeljal desno izven vozišča. Nato ga je odbilo nazaj na cestišče, kjer je s sprednjim delom vozil trčil v osebni avto, katerega je nasproti pravilno pripeljal (in se umikal) Postojnčan. Povzročitelju je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0.99 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu kazenska ovadba.

Vlomilec v Piranu

Danes ponoči je nekdo vlomil v lokal v Piranu in ukradel je samo denarnico. Lastnik je oškodovan za 750 evrov.

Tatovi prežijo tudi na parkiriščih pokopališč

Včeraj popoldne je neznanec vlomil v osebno vozilo znamke mercedes, ki je bilo parkirano na parkirišču pred pokopališčem v Batujah. Vlomilec je razbil steklo na zadnjih desnih vratih in nato iz notranjosti vozila ukradel torbico, v kateri je oškodovanka poleg osebnih dokumentov in bančnih kartic imela tudi gotovino. Oškodovana je za približno 1000 evrov.

Včeraj popoldne je bil na delu tovrstni vlomilec tudi v Solkanu. Ta je razbil steklo na zadnjih desnih vratih avtomobila znamke suzuki in iz notranjosti ukradel žensko torbico, v kateri je oškodovanka iz Italije imela poleg osebnih dokumentov in gotovine tudi druge predmete (mobilni telefon, sončna očala ...). Italijanka je oškodovana za približno 800 evrov.

Vlomilec v Kromberku

V soboto zvečer so policisti prejeli obvestilo o vlomu v eno od stanovanjskih hiš v Kromberku pri Novi Gorici. Nepovabljeni gost je z orodjem vlomil skozi balkonska vrata in vstopil v notranjost hiše. Pregledal je vse prostore in si prilastil različne predmete in gotovino (športno torbo in teniške loparje, torbo s palicami za golf, športne copate, ročne ure) in nato odšel neznano kam. Lastnik je oškodovan za približno 2500 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano