Pregloboko pogledal v kozarec in se zaletel v drugo vozilo

V soboto okrog 14.30 sta v Ščednah na območju Solkana trčili dve vozili, pri čemer se na srečo ni nihče poškodoval. 28-letni voznik osebnega avtomobila je med vožnjo zapeljal preveč levo in se zaletel v drugo osebno vozilo, s katerim se je peljala 54-letna voznica. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel 28-letnik v organizmu 0,61 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, zato so mu policisti prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

NOVA GORICA > Včeraj okrog 13.30 se je na hitri cesti med naseljem Vogrsko in cestninsko postajo Bazara zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Nesrečo je povzročil 31-letni voznik tovornega avtomobila, ki je peljal iz Vogrskega v smeri cestninske postaje Bazara. Na hitri cesti na začetku viadukta Lijak je dohitel drugo tovorno vozilo, ki ga je vozil 43-letni voznik, ga začel prehitevati in ga pri tem rahlo oplazil. V nesreči nihče ni utrpel poškodb, povzročitelj pa je “pokasiral” kazen.

Na pot brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Včeraj okrog 18. ure sta v Doblarju čelno trčili dve vozili. Nesrečo je povzročila 33-letna voznica, ki ni imela veljavnega vozniškega dovoljenja, v telesu pa je imela 0.09 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozilo je bilo nevozno, poškodovanih pa ni bilo.

Tatovi goriva na delu

Ob bencinskem servisu na hitri cesti v Vipavi so bili na delu tatovi goriva, o čemer so bili policisti obveščeni v soboto zjutraj. Neznanci so iz odklenjenega rezervoarja poljskega tovornega vozila iztočili približno 400 litrov goriva.

Nič jim ni dišalo

Neznanci so v noči na soboto vlomili v poslovne prostore ene od gospodarskih družb na območju Solkana, od koder niso ničesar ukradli, lastnik pa bo imel stroške zaradi poškodovanja vrat.

Spletno uredništvo


Najbolj brano