Istran pred policisti opravil veliko potrebo

Pijani 69-letnik iz Labincev v hrvaški Istri se je v nedeljo sprl s 25-letnim sosedom, sicer državljanom Švice, in mu vrgel kamen v glavo. Nato je pred policisti, ki so ga želeli prijeti, opravil veliko potrebo in poskušal pobegniti. Plačati bo moral kazen v višini 1875 kun, danes poroča Glas Istre.

Pijani 69-letnik iz Labincev v hrvaški Istri je pred policisti opravil veliko potrebo in poskušal pobegniti Foto: Wikipedia
Pijani 69-letnik iz Labincev v hrvaški Istri je pred policisti opravil veliko potrebo in poskušal pobegniti Foto: Wikipedia

LABINCI > 69-letnik se je sprl s sosedoma v Labincih, Švicarjema, ki občasno živita v tem kraju.

Poreški policisti so zaradi prijave prišli na kraj okoli 20. ure. Naleteli so na 69-letnika, ki je kričal na Švicarja, pri tem pa je 25-letnega soseda s kamnom zadel v glavo.

Moškega, ki je bil pod vplivom alkohola in ni prenehal s kričanjem, so policisti obvestili, da je prijet in da ga bodo odvedli na policijsko postajo. 69-letnik je pred njimi opravil veliko potrebo in poskušal pobegniti. Vendar ni prišel daleč.

Policisti so ga z uporabo prisilnih sredstev obvladali in spravili v vozilo ter odpeljali na policijsko postajo. Pri tem sta se lažje poškodovala 69-letnik in policist, lažje pa se je poškodoval tudi 25-letnik, ki mu je 69-letnik vrgel kamen v glavo.

Pijani domačin je noč preživel na policijski postaji, nato pa so ga odpeljali k sodniku za prekrške, poroča Glas Istre.

NR


Najbolj brano