Poškodoval angela in grozil, da se bo vrgel s fontane

Danes malo pred 14. uro se je moški povzpel na vrh fontane na Velikem trgu v Trstu in s krampom poškodoval kip angela. Nato je grozil, da se bo vrgel s fontane, poroča Il Piccolo.

Danes malo pred 14. uro se je moški  povzpel na vrh fontane 
na Velikem trgu v Trstu in s krampom  poškodoval kip angela. 
Nato je grozil, da   se bo vrgel s fontane, poroča Il Piccolo. Foto: Vir: Il Piccolo
Danes malo pred 14. uro se je moški povzpel na vrh fontane na Velikem trgu v Trstu in s krampom poškodoval kip angela. Nato je grozil, da se bo vrgel s fontane, poroča Il Piccolo. Foto: Vir: Il Piccolo

TRST > Malo pred 14. uro se je moški, star med 50 in 60 let, s krampom v roki povzpel na Fontano štirih kontinentov na Velikem trgu v Trstu. Najprej je nekoliko poškodoval angela in nekaj njegovih delov vrgel na tla. Zatem je grozil, da se bo vrgel s fontane. Moški naj bi se po poročanju Il Piccola za dejanje odločil na podlagi slabega ekonomskega stanja.

Čez nekaj minut so na kraj prišli policisti, gasilci, župan Trsta Roberto Cosolini in nekateri lokalni politiki. Po dolgotrajnih pogajanjih se je moški strinjal, da sestopi s fontane s pomočjo gasilskega vozila. Odvzeli so mu kramp in prostost in ga odvedli na policijsko upravo, poroča il Piccolo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano