Ponoči vlamljali v lokale

Ponoči so bili vlomilci na delu v Kopru, Hrvatinih in Spodnjih Škofijah.

Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com
Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com

PRIMORSKA > V Kopru je nekdo ponoči vlomil v lokal, od koder je odnesel blagajniški minimum, deset škatlic cigaret in nekaj steklenic brezalkoholne pijače.

Nekdo je vlomil v bar v Hrvatinih, od koder je prav tako odnesel blagajniški minimum in nekaj pijače.

Vlomili so tudi v bar v Spodnjih Škofijah. Tudi od tam so odnesli manjšo količino denarja in nekaj škatlic cigaret.

Trčila kombi in avtomobil

Včeraj ob 16. uri je bila policija obveščena o prometni nesreči izven naselja Solkan pod Mrzlekom, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Ugotovljeno je bilo, da je 62-letna voznica avtomobila vozila po glavni cesti iz smeri Solkana proti naselju Plave, v ostrem nepreglednem ovinku je njeno vozilo zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo na levo v času, ko je iz nasprotne smeri pripeljal 20-letni voznik kombija, državljan Velike Britanije, ki je trčil v avtomobil. V prometni nesreči sta se oba udeleženca prometne nesreče predvidoma lažje poškodovala. Reševalci NMP ZD Nova Gorica so jima na kraju nudili prvo pomoč in ju nato odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policistom in reševalcem so na kraju prometne nesreče pomoč pri oskrbi poškodovanih oseb nudili tudi gasilci JZ GRD GE Nova Gorica. Policisti so voznici povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča na Tolminskem

Včeraj okoli 16.30 so policiste obvestili o prometni nesreči na Tolminskem. Ugotovljeno je bilo, da je 23-letna voznica avtomobila vozila iz smeri Tolmina proti vasi Dolje. Na ravnem delu ceste jo je zaradi razlite tekočine zaneslo v zid, nato pa je vozilo obrnilo pravokotno na vozišče, kjer je voznica trčila v drugi avtomobil, s katerim se je v nasprotni smeri peljal 22-letni voznik. Na srečo se nihče ni poškodoval. Na kraju prometne nesreče so pomoč nudili tudi tolminski gasilci.

Trčila v ograjo

Včeraj ob 14.34 je bila policija obveščena o prometni na Ajdovskem, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je voznica avtomobila peljala iz smeri Sela proti Ajdovščini in na izvozu iz hitre ceste zaradi neprilagojene hitrosti trčila v odbojno ograjo. Zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa so ji policisti izdali plačilni nalog.

Prerezal pnevmatike

Danes dopoldne je bila policija obveščena o poškodovanju kombija na parkirišču pri pokopališču na območju naselja Zalošče. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec ponoči prerezal vse štiri pnevmatike na kombiju in s tem oškodovancu povzročil za približno 400 evrov škode. Novogoriški policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in drugih ugotovljenih dejstev podali ustrezen ukrep.

Sumijo, da gre za kokain

Včeraj pozno popoldne so policisti v Ajdovščini 37-letnemu moškemu v postopku zasegli manjšo količino snovi, za katero so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo (kokain). Če bo nadaljnja analiza potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo policisti zoper omenjenega moškega uvedli hitri postopke z odločbo zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Prepir je bil glasen

Včeraj zvečer so policisti v širši okolici Nove Gorice obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnih prostorih, kjer sta se sprla partnerja. Policisti so 50-letnemu moškemu izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano