Ponoči spet po cigarete na bencinski servis

Tatovi cigaret so v noči na četrtek udarili znova. Tokrat so vlomili v prodajalno kobariškega bencinskega servisa. Policisti tatove še iščejo in vse občane, ki bi imeli kakšne koristne informacije, prosijo, da jim jih sporočijo.

Vlomilci so iz skladišča bencinskega servisa v Kobaridu 
odnesli več cigaret.  Foto: Google Street View
Vlomilci so iz skladišča bencinskega servisa v Kobaridu odnesli več cigaret.  Foto: Google Street View

KOBARID > Policiste so včeraj okoli 4.30 obvestili, da je nekdo vlomil v prostore bencinskega servisa v Kobaridu. Neznanci (na delu naj bi bilo več tatov) so vlomili v notranjost objekta in iz skladišča odnesli večjo količino cigaret, nato pa so s plenom izginili v neznano. Koliko cigaret so ukradli, včeraj še ni bilo uradno znano, policistom bodo podatke o tem sporočili po opravljeni inventuri.

Policisti za tatovi še poizvedujejo, hkrati pa vse, ki bi o vlomu v skladišče bencinskega servisa kaj vedeli oziroma imeli o tem koristne informacije, prosijo, da jim to sporočijo na policijsko postajo v Bovcu (na številko 05/389-68-50). Lahko pa pokličejo tudi na najbližjo policijsko postajo ter na številki 113 in 080/12-00 (anonimni telefon policije).

Konec julija so neznanci vlomili v prostore bencinskega servisa OMV v Vipolžah in takrat odnesli cigarete, vredne 17.000 evrov. Nekaj dni pred tem so obiskali tudi bencinski servis OMV na Ajševici, ukradli so cigarete, vredne 8000 evrov.

SP


Najbolj brano