Ponoči izginila A6 in smart

V Kopru je nekdo ponoči s parkirišča ukradel osebni avto Audi A6, bele barve, registrskih številk KPVA-720, karavan izvedbe. V Srgaših pa je nekdo ponoči z zaklenjenega dvorišča ukradel osebni avto smart fortwo, registrskih številk KPVE-373, v katerem so bili kontaktni ključi. Vozilo je vredno 16.000 evrov.

Fotografija je simbolična. Foto: Gpu
Fotografija je simbolična. Foto: Gpu

PRIMORSKA > V Luciji so policisti odredili izredni tehnični pregled na kolesu z motorjem zip 25, ki ga je vozil 16-letni Koprčan. Ugotovili so, da vozilo presega dovoljeno hitrost, zato so ga zasegli. Koprčanu sledi obdolžilni predlog.

Iz vozila ukradli denar

Popoldan je v Postojni nekdo iz vozila državljana Avstrije ukradel denarnico, v kateri je bila gotovina (švicarski franki, dolarji in evri). Policisti zbirajo obvestila o morebitnem storilcu.

Razgrajaču plačilni nalog, šoferju odvzeli skuter

V Kopru je 40-letni Ljubljančan razgrajal pred trgovino, zato so poklicali policiste. Ti so moškemu izdali plačilni nalog. Naknadno so ugotovili, da ga je na kraj pripeljal pet let mlajši Koprčan z neregistriranim skuterjem in brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu vozilo zasegli.

Kolo z motorjem je bilo prehitro

Popoldan so v Luciji policisti ustavili voznico kolesa z motorjem zip 25 iz Ljubljane. Zaradi suma, da vozilo presega konstrukcijsko dovoljeno hitrost, je bil odrejen izredni tehnični pregled, kjer je bila izmerjena hitrost vozila 39 kilometrov na uro. Vozilo so zasegli, Ljubljančanki sledi obdolžilni predlog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano