Policisti so motorista po padcu našli doma

Na cesti Divača-Dolnje Ležeče je včeraj okrog 10.40 padel motorist, 48-letni domačin. Po padcu je kraj zapustil in šel domov. Tam so ga tudi našli policisti. Bil je poškodovan, zato so na njegov dom napotili zdravnika iz Zdravstvenega doma Divača, ki mu je nudil prvo pomoč. Nato so ga z reševalnim vozilom odpeljali v izolsko bolnišnico.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Policisti so mu odredili alkotest, a ga je odklonil. V prometni nesreči je bil udeležen z neregistriranim mopedom. Sledi mu obdolžilni predlog.

Hrvata kradla v trgovini

V eni od koprskih trgovin so varnostniki prijeli državljana Hrvaške, ki sta ukradla več artiklov, v skupni vrednosti 180 evrov. Sledi jima kazenska ovadba.

Romun naj ne bi vedel, da vozi ukraden avto

Včeraj popoldan so policisti na počivališču Fernetiči (smer Ljubljana) odkrili vozilo, ki je zabeleženo kot ukradeno. Voznik osebnega avtomobila, 26-letni državljan Romunije, je policistom rekel, da si je vozilo sposodil, in ni vedel, da je ukradeno. Renault Espace, letnik 1999, registrskih številk. BP7691BC (BG), je zapisan v evidencah Interpola kot ukraden 15. maja letos v Italiji. Romunu sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje prikrivanja in ponarejanja listin.

Napihal je

Včeraj ob 18.05 so policisti v Kobaridu ustavili 34-letnega voznika avtomobila in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0,71 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zaradi kršitve prometne zakonodaje bodo zoper voznika podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Prometna nesreča v Kromberku

Včeraj ob 14.18 je bila policija obveščena o prometni nesreči v Kromberku, v kateri sta bili udeleženi de voznici osebnih avtomobilov. Prometno nesrečo je povzročila 40-letna voznica avtomobila, ki se je vključevala na glavno cesto v smeri Ajševice in pri tem odvzela prednost 45-letni voznici avtomobila, ki je pripeljala iz smeri Ajševice proti Novi Gorici. Trčili sta, voznici sta se laže poškodovali in so jima na kraju reševalci NMP ZD Nova Gorica nudili zdravniško pomoč. Novogoriški policisti so povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Osumljen nasilništva

Včeraj so policisti na območju Občine Idrija obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilništva. O primeru so obvestili tudi preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in državno tožilstvo v Novi Gorici. V skladu z usmeritvami okrožnega državnega tožilstva policisti primer v predkazenskem postopku preiskujejo v smeri suma storitve kaznivega dejanja nasilništva in bodo na podlagi zbranih obvestil in drugih ugotovljenih dejstev osumljenca kazensko ovadili.

Spor in fizični obračun

Včeraj popoldne so policisti v Idriji obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnih prostorih, kjer je prišlo tudi do fizičnega obračuna. Idrijski policisti bodo 39-letnemu moškemu izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano