Policisti pri Postojnčanu našli več kot 150 tablet s prepovedanimi drogami

Policisti so med preiskavo stanovanja 39-letnega Postojnčana našli in zasegli več kot 150 različnih tablet, ki vsebujejo prepovedane droge. Zoper osumljenca bodo spisali kazensko ovadbo, so danes sporočili s koprske policijske uprave.

Policisti pri 39-letnem Postojnčanu našli in zasegli več kot 150 različnih tablet, ki vsebujejo prepovedane droge Foto: Pu Koper
Policisti pri 39-letnem Postojnčanu našli in zasegli več kot 150 različnih tablet, ki vsebujejo prepovedane droge Foto: Pu Koper

POSTOJNA > Na upravi pojasnjujejo, da so policisti avgusta v Postojni na parkirišču pred stanovanjskim blokom opazili dva moška, ki sta s svojim vedenjem vzbujala sum, da sta ali bosta storila kaznivo dejanje. Zato so preverili njuno identiteto in opravili varnostni pregled.

Pri njiju so našli večje število tablet (apaurin), ki vsebujejo prepovedane droge. Zanje nista imela potrdila, da sta jih dobila na podlagi zdravniškega recepta. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da sta tablete kupila pri 39-letnem Postojnčanu.

Zaradi utemeljenega suma, da je Postojnčan storil kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, so se policisti odločili za prijetje osumljenca.

Ob prijetju je imel Postojnčan pri sebi več tablet dormicum. Na podlagi odredbe okrožnega sodišča v Kopru so opravili tudi preiskavo njegovega stanovanja. Pri tem so našli in zasegli več kot 150 različnih tablet, ki vsebujejo prepovedane droge.

STA


Najbolj brano